Microsoft Teams’de Sekme Ekleme

Yayınlama: 16.06.2022
A+
A-

Microsoft Teams, Sekmeler sıklıkla kullandığınız araç ve hizmetleri sohbetinizle veya kanalınız ile bütünleştirmeyi sağlar. Ekiplerinizin doğrudan araçları kanal veya sohbet alanında erişebilmelerini ve ihtiyaç duyduğu verilere ulaşmalarını sağlayacaktır. Teams’de varsayılan olarak oluşturduğunuz her kanal veya özel sohbet birkaç sekme ile gelir. Şimdi Sohbetinize veya ekibinize yenir bir sekme nasıl oluşturulur bakalım.

Resim-1

Ekibimizin bir Powerpoint sunusu üzerinde çalışacağını varsayalım. Kanal seçimi ve ardından sekmeler “+”tıklıyoruz.

Resim-2

Sekme ekle ile Uygulamalara, belgelere ve dosyalara hızlıca erişmeniz ve önemli dosyalar için birçok sekmeler ekleyebilirsiniz, belgeler üzerinde gerçek zamanlı olarak iş birliği yapmanıza olanak sağlayacaktır.Öncelikle Powerpoint,Excel,PDF gibi dosyaları sekmelere aktarılması için Dosyalar sekmesine yüklenmelidir. Sekmeler ekle bölümünde uygulamalar listelenir ekibiniz veya özel sohbetinize üyelerin odaklanacağı seçerek devam ediyoruz.

Resim-3

Ben Powerpoint seçimi yaparak devam ediyorum daha önceden Dosyalar sekmesine Sunu1.pptx eklediğimi için ilgili sunuyu seçim yaparak Kaydet diyorum.

Resim-4

Powerpoint sekmesi kanalıma eklenmiş olarak görmekteyim.

Resim-5

Kanal üyeleri sekmeden sohbet yapabilir veya Gönderiler kısmından takip edebilirsiniz.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.